Категория: Спасяваме общности
Отбор: human rise
Slack: Severina Oreshkova
Има нужда от: Програмист, медик, бизнесмен, графичен дизайнер.

Описание: Или какво да правим при затворен кръг.
- За да запазим бизнеса разбира се, се налага да спазваме строго мерките за сигурност. Също така трябва наистина да осъзнаем кой е първоизточника на затварянето на кръга (омагьосан кръг) и защо можем да бъдем продължително време в него. Трябва да разберем, че за да спасим бизнеса се налага да поставим спасяването на човешки животи на първо място!Решение: Как?
- Живеем в 2020, имаме много преимущества, някои дори които не осъзнаваме на пръв поглед. Много от по-големите компании вече показаха, че мислят в бъдеще, а именно - за опазване на населението.

Богата на утвърдена информация Онлайн платформа, която се обслужва от специалисти в няколко области. Строги проверки. И водене на ежедневна статистика за справяне с проблемите по време на криза.

Наемане на специалисти психолози (така наречените ментори на процеса), които да помагат при нужда на доброволци психолози (защото точно от такива ще имаме най-много нужда в момента). Тук не говорим за "връзки", а по скоро за назначаване на работа, на опитни хора, хора със сърца към професията, хора хуманисти.
Не е никак трудно да стигнем до базата данни на най-добрите студенти кадри в България (например по психология).

Какво ще получат те?
- Парични награди, официален документ за стаж от Университета + др.

Какво ще правят?
- Ще обслужват онлайн чат като отговарят на въпроси на хората (клиенти). Ще предоставят информацията за работещи ресторанти, доставки на храни, лекарства, психологическа помощ и др.

Колко човека?
- Колкото повече, толкова по-добре. Графика на всеки доброволец да бъде съобразен с личното му време. Като най-добре доброволците да бъдат разделени на групи, и ангажирани в процеса също така на групи една след друга.