Категория: Спасяваме общности
Отбор: Prospecto
Slack: Monika Ilieva
Има нужда от: Дизайнер

Описание: Всички виждаме колко е трудно да запазим ежедневните си навици в период на извънредно положение. Каране на колело, танци, любимата групова тренировка? Налага се временно да се лишим от най-разтоварващите си физически дейности... Почакай, а защо?

Решение: [email protected] е нашият ХАК! Спортните центрове може да са затворени, но не е нужно това да се случва с желанието на хората да спортуват и да се движат.
Идеята на нашия уебсайт е да събере на едно място треньори и всеки, който желае да поддържа физическата си активност. Зумба, пилатес, йога, танци? Всички тези редовни упражнения са полезни за оптималното функциониране на имунната система и са отличен инструмент за управление на стреса, особено в труден период като сегашния. [email protected] позволява лесен достъп на живо до спортни активности, без да застрашаваме своето здраве.
Проектът ще бъде монетизиран чрез такса от страна на потребителя. Целта ни е на само да подпомогнем на спортуващите, но и на всички треньори, които не могат да провеждат своите тренировки и дейността им в този период остава без средства.

[email protected] е решението, което ще ни тонизира и ще върне усмивките и контактите на хората!