Skip the line

Отбор: Skip The Line

Slack: Pavel Nikolov

Идея: Мобилно предложение, което да предоставя информация в графичен и табличен вид, която е лесна за разчитане и разбиране относно мястото където даден човек отива. Напр. колко човека има в момента там (колко е голяма опашката), колко е средната опашка за последните дни/седмици, графика на големината на опашката за изминал период от време с агрегации и т.н.

Видео:


Hero Courieer

Отбор: HeroCourrier

Slack: Manol Trendafilov

Идея: Създаване на приложение, насочено към рисковите групи, подпомагащо ги в пазаруването, най-вече на стоки от първа необходимост. Клиентите поръчват онлайн и плащат с дебитна карта или в кеш при доставка. Куриерът купува от стандартни магазини като взима всички мерки за безопасност. Целта е да се ангажират групи от доброволци, които биха могли да доставят храни по време на криза.

Видео:


Hack the Food

Отбор: EarthLovers

Slack: Sibela Chinareva

Идея: Мобилно приложение, чрез което ресторантите или магазините могат да предлагат останалата от работния ден храна, която иначе биха изхвърлили, на по-ниска цена. Потребителите могат да открият най-близките до своето местоположение обекти.

Видео:


[email protected]

Отбор: Prospecto

Slack: Monika Ilieva

Идея: Уебсайт, който да събере на едно място треньори и всеки, който желае да поддържа физическата си активност. [email protected] позволява лесен достъп на живо до спортни активности, без да застрашаваме своето здраве. Проектът ще бъде монетизиран чрез такса от страна на потребителя като по този начин ще бъдат подпомогнати не само спортуващите, но и всички треньори, които не могат да провеждат своите тренировки и дейността им в този период остава без средства.

Видео:


Софтуерна платформа за мониторинг на болниците в България

Отбор: hospitalgen

Slack: hospitalgen

Идея: Платформа за мониторинг на болниците в страната. В платформата ще събираме и обновяваме данни за налични медицински артикули, за свободни и заети легла и за нуждите на всяка една болница. Ще предоставим профили на всяка една роля – сестри, лекари, складов служител, кризисен щаб и доброволци. Желаем да съберем нуждите на болниците на едно централизирано място и да ги направим достъпни за всеки.

Видео: